Thursday, 3 May 2012

rindu

salam...
dah lama tak update blog an...ngeee..rindu sama encik blog...busy sikit laa lately ni...
test baru settle...tinggai lagi 1 test..iaitu test programming...huhu...agak tak suka subjek programming ni sebenarnya..sebab memerlukan pemahaman dan imaginasi yang tinggi...
selain test..ada juga laa masalah peribadi sikit..huhu

actually..rindu laaa pada zaman aku time sem1 tu...time tu bagi aku,,classmate aku memang terbaik laa..susah senang semua sama-sama...sekarang ni aku terasa asing sangat..maybe sebab aku ja yang stay hostel dan aku ada komitmen lain..dorang semua tak stay hostel...so..kadang-kadang tu bila aku pegi kelas,,ada ja cerita yang aku tak tau...kadang-kadang terasa terasing jugak laaa..bukan apa...kadang-kadang diorang ajak aku lepak,,aku tak dapat join sebab aku ada training...bila lunch pun kadang-kadang diorang borak-borak tentang something yang aku tak tau...aku tau aku busy..aku dah kurang lepak dengan diorang..hmm...terasa macam 'ala..baik aku bawa diri aku sendiri-sendiri jaaa...tak susah nak sakit-sakit hati..nak terasa bagai...'
aku suka fikir macam tu untuk menyedapkan hati...aku tau salah aku jugak tak pandai bahagi masa..tak dapat nak bahagikan kawan sesama skuad dengan kawan kelas...tapi please...aku rindu zaman kita sem1...and aku minta maaf sebab aku dah tak lepak ngan korang...korang berhak nak touching dengan aku tapi tolong jangan salah anggap...aku tak berniat nak buang korang dalam friend list aku..aku still sayang korang..huhu...tak kisah laa apa korang nak kata about aku..tolong faham keadaan aku sama ok? peace..no war...

*thanks to airforce sebab mengajar aku untuk mengawal tahap mental dalam diri..emosi aku pun dah boleh dikawal...kadang-kadang aku terasa macam aku ni hati kering...tak da perasaan....in the mean time,,bila tak dapat kawal baru laa aku cam beremosi sikit...itu pun boleh kawal lagi...ngee...undur diri dulu...adiosss~

p.s : jangan terlalu memandang rendah pada kebolehan diri sendiri...set in your mind that you can do it...insyaAllah..dengan izin Dia,,kita dapat buat dengan baik..

Lots of love, 9th skuad airforce uitm shah alam..

4 comments:

  1. same situation yg pernah jadik kat aku.
    nk advice skit - time trening, full kan masa dgn skuad.. =) time klas, hangout dgn dak2 klas. if u didnt know anything, just ask them .. gossiping / anything la.. dorg pon akn jadi mcm .. waa, budak stil interested , ingtkan dah lupa dak klas.. hahaha.

    seriously.. try je. u shud be thankful coz ada 2 big family kat uitm.. ur skuad, + ur clazmate.. so, tamaw sedih2 kay =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak hang out ngan dorang...tapi dorang dah lain...hmm..xtwu nak cakap..sedih jugak bila terpikir balik...ad jaa sorang tu berahsia ngan saya..kawan sy yang gitau sy sbb xnak sy terasa..hmm :')

      Delete
  2. hehehe.. beselah tu. btw, kat klas slalu mesti ad je yg ngam kan. yg x ngam tu .. abaikan je. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..entah laaaa~~~~serabut pikir problem...malas pikir bley? heee...

      Delete