Thursday, 26 April 2012

tersebutlahhhhh

salam...jom layan story jap....cilok dari fb jugak....

BOY : Dik! kira dik...
DIK : Makan apa bang?
BOY : Nasi goreng biasa dengan ais kosong
GIRL : Saya punya nasi goreng thai dengan fresh orange.
DIK : Sekali ka bang?
BOY : Tak tak, asing-asing.
GIRL : Awk ni tak gentlemen langsung...
BOY : Laaa bila masa saya kata nak belanja awak makan?
GIRL : Memang la awak x cakap. tapi boyfriend kan kena belanja girlfriend dia.
BOY : Siapa cakap kena buat mcm tu?
GIRL : Tak ada orang cakap tapi dah itu kan kebiasaan. Lumrah. Semua couple macam tu la.
BOY : Owh... Kalau mcm tu saya ni luar biasa sikit la. Awak bukan tanggungjawab saya lagi. Habiskan duit untuk awak beribu-ribu pun belum tentu awak akan kahwin dengan saya lagi.
GIRL : .......



moral of the story : couple jugak...tp jangan salah tafsirkan couple itu yeee....selagi belum diakad nikahkan...xsemua kita boleh sharing is caring ngan pasangan kita....itu sahaja...xnak merepek meraban daaa...adiosss~


p.s : blog ni moden sangat r...xreti nk edit layout...wawawa..somebody ley tolong ajarkan? huhu

No comments:

Post a Comment